Dit speelbos in Oost-Vlaanderen is er eentje om op je lijstje te zetten


Het Poelbos in Lebbeke is niet erg groot, maar er is voldoende aanwezig voor een paar uur plezier. Neem je picknick mee, spreek af met vrienden en geniet van de rust terwijl de kinderen zich amuseren op de natuurlijke speeltuigen.


Op en top speelplezier
Om het speelbos te bereiken, moet je even door een veldweg stappen. Hier vond Louiz het al geweldig om door de velden te lopen en paardenbloemetjes te plukken. Je stapt een klein stukje bos door en dan kom je meteen in het speelbos terecht. Het speelbos is niet erg groot, maar Louiz wist niet waar hij eerst naartoe wou.


De kids kunnen zich volledig uitleven op de natuurlijke speelelementen zoals boomstammen en klimtouwen. Er is voldoende ruimte om kampen te bouwen en hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Daarnaast is er nog een speelheuvel met doorloopbuizen.

De ouders kunnen genieten van een drankje op één van de picknicktafels en vooral … genieten van de natuur!


Parking
Er is geen parking aanwezig aan het speelbos, maar je kan makkelijk op straat parkeren. Wel even opletten bij het oversteken want het kan er af en toe druk zijn.


Praktisch
❥ Adres: Grote Snijdersstraat 97, Lebbeke
❥ Parking: Gratis aan het startpunt (op straat parkeren)
❥ Altijd open en toegankelijk
❥ Buggyproof: Ja
❥ Rolstoelproof: Ja, tenzij bij felle regen gezien veldweg
❥ Doggyproof: Ja, aan de leiband
❥ Picknick: Er zijn voldoende picknicktafels aanwezig
❥ Toiletten: Niet aanwezig

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts

Op stap naar de alpacaboerderij

Even serieus … HOE schattig zijn alpaca’s? Het stond al even op ons to-do-lijstje zo’n bezoek aan alpaca’s. We vonden een leuke alpacaboerderij in Kaulille,

Lees meer