Een boerderijparadijsje voor de kids: Kinderboerderij ‘t Struisvogelnest in Lier

Een paradijsje voor de kids, zo kan je ‘t Struisvogelnest het best omschrijven. Er zijn niet alleen heel wat dieren en, uiteraard, struisvogels aanwezig, maar verder is er ook heel wat speelplezier voor de kinderen.


Onze ervaring

We voelden ons net even op vakantie. De zon scheen, Louiz speelde met een speelgoedtractor en wij zaten op het terras tussen het groen te genieten van een lekkere Sangria. Meer hadden we niet nodig! Om aan het terras te geraken, loop je langs pony’s, struisvogels, ezels, koeien en nog veel meer dieren. Onderweg kom je enkele speelgoedtractors tegen waarmee de kids zich over de kinderboerderij kunnen verplaatsen. Nog even binnenlopen bij de geitjes en wat later kom je een kleine natuurspeeltuin, een speeltuin, twee springkastelen en een speelgoedkoe, dewelke de kids kunnen melken, tegen. Op het pleintje zijn heel wat tafels en stoelen geplaatst. Je kan zelf kiezen of je onder een tent of tussen het groen wil plaatsnemen. Wij vonden het geweldig en komen zeker snel nog eens terug!


Wandelingen

Van op de boerderij starten 3 wandelingen, een wandeling van 4 km, eentje van 8 km en eentje van 10 km. Meer informatie kan je hier vinden.


Eten en drinken

Op het ruime terras kan je genieten van een drankje of iets lekkers. Zo aten wij een hoeveijsje en proefden we voor het eerst pannenkoeken die gemaakt zijn met struisvogeleieren. Je kan er ook een bordje kaas-salami, cake met struisvogeleieren en een gezond bordje met groentjes eten. In het hoevewinkeltje kan je trouwens ook verse groentjes kopen om mee te nemen naar huis.

❥ Adres: Zuut 18, 2500 Lier
❥ Geen reservatie nodig
❥ Inkom: Gratis
❥ Parking: Gratis
❥ Toiletten beschikbaar
❥ Buggyproof: Ja, al kan het bij hevige regen wel modderig worden denk ik
❥ Rolstoelproof: Ja, al kan het bij hevige regen wel modderig worden denk ik
❥ Mogelijkheid om iets te eten en drinken te kopen
❥ Eigen picknick verboden

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts