Een origineel verjaardagsfeestje voor de kinderen: trampoline springen tussen de bomen

Zoek je nog een originele manier om de verjaardag van de kids te vieren of ben je gewoon op zoek naar een kei leuke activiteit (want ja… er moet niemand jarig zijn om zo’n toffe activiteit te doen). Ga dan samen trampoline springen in de natuur. Wij gingen gewoon met ons gezin, maar je kan uiteraard nog vriendjes en vriendinnetjes meevragen.


Trampolines tussen de bomen?

Jahaaa! Geen echte trampolines uiteraard, maar een soort van grote netten waar je net als op een trampoline op kan springen. Ze hangen een paar meter boven de grond waardoor je niet alleen de mensen onder jou ziet lopen of picknicken, maar ook een super mooi zicht hebt op het meer. Daarnaast kunnen de kids klimmen in de boomhutten, lopen over de hangloopbruggen of glijden van de glijbanen. En wij? Wij deden gewoon mee! Eerlijk? Ik weet niet wie zich het meest geamuseerd heeft, Louiz of mama en papa 🙂 De hele kleintjes vanaf 2 jaar kunnen zich ook amuseren op het mini-avonturenpark, helemaal in thema van de natuur.


Picknick

Er zijn voldoende picknicktafels onder de trampolines. Wij hebben 2u op de trampolines gesprongen. Na het springen zijn we nog een half uurtje gebleven om een vieruurtje te eten voor we terug naar huis vertrokken. Laten we zeggen dat je een serieus hongerke krijgt na zo’n intensieve activiteit 🙂


Klimparcours

Naast de trampolines, vind je er ook nog een super leuk klimparcours tussen de bomen. Vanaf 5 jaar kan je er (één van) de 9 avonturenparcours beklimmen. En voor de waaghalzen tussen ons … je vindt hier ook de langste deathride van België!


Praktisch

❥ Adres: Rue de L’orient 1, 7500 Doornik
❥ Parking: Gratis
❥ Leeftijd: Trampolines vanaf 2j, klimparcours vanaf 5j
❥ Reserveren kan je hier
❥ Prijs: €9 (2-4j, 65+), €12 (+5j)
❥ Buggyproof: Ja, je kan gerust kleine zusjes of broertjes in de buggy meenemen.
❥ Snacks: Er zijn ijsjes en dranken te koop aan het onthaal
❥ Picknick: Er zijn voldoende picknicktafels aanwezig
❥ Toiletten: Aanwezig
❥ Lockers: Beschikbaar, rugzak mag niet mee op de trampolines
❥ Mondmaskers: Verplicht in nabijheid van het personeel en op drukke plaatsen


Ga je ook eens langs? Laat ons dan zeker weten wat je er van vond!

Liefs,
Elke

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts