Een wandeling door Pietendorp (Asse)


Ga op zoek naar de roetpieten in het Pietendorp in Asse. Omdat de Pieten dit jaar niet binnen mogen in het Pietenpaleis, verblijven ze bij enkele inwoners van Asse. Zoek de verschillende roetpieten onderweg en ontdek de parcours, hinkelpaden…


De wandeling
Op een tocht van 1,5km kan je verschillende leuke dingen ontdekken zoals een hinkelpad, véél roetpieten en een speeltuintje. Je kan zelfs binnenkijken in de woonkamer van de Sint ;-). De route is volledig kidsproof.


Onze ervaring
De kids waren helemaal in de wolken tijdens de wandeling door het Pietendorp. Er vielen veel ‘ooohs’ en ‘aaahs’. De buurt is heel mooi aangekleed en er is onderweg wel overal iets te zien. Je komt ook een speeltuintje tegen wat weer een leuke tussenstop is. Deze plek is ideaal om even te stoppen en iets te eten of te drinken.
Toen we aan de auto kwamen, vroegen de kids met een heel grote smile ‘Komen we nog eens terug naar Pietendorp?’, dat zegt genoeg denk ik :-).


Wat moet je meenemen?
De route is volledig buggyproof, dus kan je gerust de buggy of een fietsje meenemen. Onderweg kom je ook enkele parcours tegen waar de kids met krijt kunnen tekenen. Het krijt is niet aanwezig, dus pak je best zelf mee.
Hebben de kids nog geen tekening verstuurd naar Sinterklaas? Breng hem dan mee en drop de tekening in de brievenbus van de Sint. Ohja en vergeet zeker geen lekker tussendoortje! 😉


Praktisch
❥ Start: Gemeenteplein, Asse (Oud-Gasthuis)
❥ Parking: Je kan betalend parkeren op het Gemeenteplein
❥ Wanneer? Van 20 november tot 5 december 2021 van 10u tot 19u
❥ Route: Volg de wegwijzers (geel) en de vlaggetjes
❥ De wandeling is buggyproof
❥ Het Pietendorp is vrij toegankelijk

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts