Kan je kidsproof overnachten bij Warredal?

Warredal stond al een hele tijd op nummer 1 op mijn lijstje van ‘To do overnachtingen’. Tot de laatste week hebben we getwijfeld om Louiz mee te nemen of niet. Uiteindelijk kozen we toch voor een quality time weekendje en ging Louiz overnachten bij de grootouders. Of we hem volgende keer zouden meenemen? Sowieso! (al vonden we zo’n weekendje onder ons 2 ook niet slecht :-)).


Naar Warredal met kinderen?
Dé hamvraag en waardoor wij dus ook zo lang getwijfeld hebben om Louiz mee te nemen … is een verblijf in Warredal kidsproof? Zeker en vast! Er zijn verschillende leuke activiteiten voor kinderen. Zo kunnen de kids een ritje maken op de pony, is er een speeltuin en heb je er een adventure park. Los daarvan is het ook fijn en vooral kidsproof wandelen in Warredal. De cabins liggen midden in het bos, dus de kids kunnen zich uren amuseren met spelen in het bos, rond de cabin. Neem wat leuke buitenspelletjes mee en het wordt een weekendje puur natuur.


Waar moet je rekening mee houden?
1. Kachel
De cabin wordt verwarmd door een kachel. Heb je kids die graag overal aan zitten, kan dit wel wat gevaarlijk worden. Daarentegen moet je regelmatig hout gaan halen in de wood-corner met een soort van kruiwagen. De kids zullen dit geweldig vinden! Doordat er gebruik wordt gemaakt van een kachel kan het ‘s morgens koud worden in de cabin. Voldoende dikke laagjes en dikke pyjama’s meenemen is dus de boodschap!

2. Slapen
In een cabin heb je geen aparte slaapkamers, alles is er open. Dit is de reden waarom we uiteindelijk hebben besloten om Louiz bij de grootouders te laten slapen. Louiz is een hele slechte slaper en wordt van het minste wakker. Dit zou dus willen zeggen dat we om 19u mee ons bed in moesten. Heb je diepe slapers of heb je nog een babytje? Dan is er uiteraard geen probleem 🙂

3. Midden in de natuur
Heerlijk was het, zo slapen midden in de natuur! We werden met een shuttle bus naar onze cabin gebracht, wat een avontuur op zich is voor de kids. Enige minpuntje: Na je weekendje moet je dus ook een stuk stappen met de bagage en de kids naar de auto (de shuttle bus rijdt enkel heen, niet terug). Er is wel een plekje waar je even met de wagen kan parkeren zodat je niet naar beneden, tot aan de receptie moet stappen.


Fietsen en wandelen
Warredal ligt midden in de mooie natuur. Ga er een stukje wandelen of huur een fiets bij Warredal en ontdek het Nationaal Park Hoge Kempen.


Quality time
Kies je er toch voor om enkel met jullie tweetjes er op uit te gaan? Zalig! Je kan er heerlijk genieten van de rust en van elkaar. Daarnaast kan je er ook een jacuzzi of sauna boeken én die staan buiten, in het midden van de natuur!


Praktisch
❥ Adres: Ketelstraat 77, Neeroeteren
❥ Parking: Gratis bij de receptie
❥ Reserveren kan je hier
❥ Activiteiten: Adventure park, ponyritten, jacuzzi, sauna en fietsverhuur
❥ BBQ: Er is een gasbbq die je kan gebruiken


Heb je nog vragen? Stuur me een mailtje via elke@sunkissed.be

Liefs,
Elke

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts