Getest en goedgekeurd: het blotevoetenpad en de speeltuin aan het Fort van Liezele

De omgeving aan het Fort van Liezele is een ideaal uitje om van de nazomer te genieten. Met twee leuke terrassen, een mooi park om te wandelen of te fietsen, een blotevoetenpad en een speeltuin is er voor elk wat wils.


Het blotevoetenpad

Met zijn 300 meter is het blotevoetenpad in Liezele niet zo heel groot, maar gezien de prachtige ligging in het midden van het park van Liezele en aan de Fortvijver is het zeker de moeite waard om eens met de kids te doen. Ze kunnen er naar hartenlust ravotten in de modder en verschillende ondergronden uittesten. Op het einde van het blotevoetenpad is er een waterpompje waar ze zelf hun voetjes kunnen afspoelen.


Terrasjestijd!

Zin in een tussenstop? Bij Fortcafé De Batterie kan je terecht voor meer dan 180 verschillende drankkeuzes. Broox zorgt dan weer voor de Vlaamse keuken in een modern jasje.


Speeltuin

Na een bezoek aan het park, kan je de straat bij Broox oversteken en daar vind je de speeltuin aan JOC Wijland. Met een gigantische glijbaan en verschillende speeltoestellen is dit een ideale afsluiter van je bezoek aan Fort Liezele.


Schaatsen?!

Wil je in de winter het Park bezoeken? Neem dan zeker je schaatsen mee, want als het koud genoeg is, wordt de Fortvijver omgetoverd tot een heuse schaatsvijver.


Escape Fort Liezele

Op zoek naar een unieke ervaring? Neem je kids dan mee naar de escape room in het Fort van Liezele! Vanaf 8 jaar kunnen de kids mee om de puzzels en hersenkrakers op te lossen. Meer info vind je hier.


Parking

De parking is volledig gratis en ligt op ongeveer een kleine 5 minuutjes wandelen van het blotevoetenpad.


Praktisch

❥ Adres: Fortbaan 1 – 2870 Puurs
❥ Parking: Gratis, aan Broox
❥ Inkom: Gratis
❥ Reservatie: Niet nodig
❥ Duur: 300 meter, reken ongeveer een klein half uurtje
❥ Buggyproof: Het park wel, het blotevoetenpad niet
❥ Rolstoelproof: Het park wel, het blotevoetenpad niet
❥ Cafetaria: Ja, Broox & De Batterie
❥ Lockers: Niet beschikbaar

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts