Getest: het inflatable park van Level Up

Met ons bezoek aan Jumspky hadden we de smaak te pakken want dat gigantisch springkasteel was voor Louiz een schot in de roos. Dus trokken we deze keer naar Edegem om ook daar het inflatable park te testen.


Level Up

Naast het inflatable park, vind je er ook nog een trampolinepark. Wij kozen ervoor om opnieuw een inflatable park te doen. Gezien Louiz zijn leeftijd (bijna 2,5) vinden we dit idealer dan het trampolinepark. Al is het inflatable park zeker ook aan te raden voor grotere kids. Het park bestaat uit een parcours, een voetbalcage, een basketbalcage, een klimmuur, een hoge glijbaan, een rodeo, een sweeper, een klein ballenbad en verschillende hindernissen. Het enige nadeel is dat er aan het inflatable park geen cafetaria is, wil je dus als ouder niet mee springen, dan kan je enkel op de bankjes wachten terwijl je naar de kids kijkt. Neem dus zeker iets mee om je bezig te houden. Langs de andere kant … zo even terug kind zijn op een super groot springkasteel is ook niet slecht 😉


Kleine kids

Kinderen onder de 6 jaar zijn toegelaten tussen 10u en 12u30. Meestal is het dan ook iets rustiger. Wij gingen op een zondagochtend om 10u en er waren vooral kleine kids en het was er echt rustig. Ga je op andere momenten en wil je toch kids van -6j meenemen? Dan is er een gratis springkasteel.


Ter Eiken

Het inflatablepark ligt in het domein Ter Eiken. Hier zijn verschillende padel- en squashterreinen. Ideaal dus om te combineren met het inflatable park of als mama en papa liever iets anders doen terwijl de kids zich uitleven.


Cafetaria

Naast de cafetaria van het trampolinepark, vind je in Ter Eiken ook nog een leuk zonneterras. En laten we zeggen dat dat welgekomen was na zo’n uur intensief springen.


Praktisch

❥ Adres: Kattenbroek 33 – 2650 Edegem
❥ Parking: Gratis
❥ Kostprijs: €10,5 per persoon voor 1u (online) – €12 per persoon voor 1u (kassa)
❥ Reservatie: Maak hier je reservatie
❥ Openingsuren vakanties: Alle dagen open van 10u tot 18u30
❥ Openingsuren buiten de vakanties: Woe 13u – 18u30, zat 10u – 18u30 en zon 10u tot 18u30
❥ Antislipsokken: Verplicht. Deze kunnen aangekocht worden aan €2,5 per paar
❥ Toilet: Beschikbaar
❥ Lockers: Niet aanwezig aan het inflatable park

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts