Binnenspeeltuin en inflatable park Airworld in Bornem

Airworld in Bornem is tot nu toe de mooiste binnenspeeltuin die we al gedaan hebben. Geen refter-gevoel voor de ouders, maar een hippe en mooie plek om te zitten. Naast de binnenspeeltuin, valt er nog heel wat te beleven! Benieuwd? Lees onder de foto’s verder!
Ps. Kortingscode tot en met 5 november 2023: ‘SUNKISSED15’ voor 15% korting (niet geldig op abonnementen en verjaardagsfeestjes)


Wat kan je er doen?

De kleinsten kunnen zich amuseren op de Piratenboot, een houten speelplek mét ballenbad. Kruipen, klimmen & glijden .. het kan er allemaal! Voor hen is er ook een springkasteel voorzien met glijbaan, waar ze zonder begeleiding kunnen spelen. De grotere kids (of kleine kids met begeleiding) kunnen zich volledig uitleven op het gigantische springkastelenpark. Het is er eentje op maat gemaakt voor Airworld, dus deze vind je nergens anders.


Cafetaria

Het zitgedeelte voor de ouders is niet de standaard cafetaria, maar een hippe plek om te eten, iets lekkers te drinken en te afterworken. Je vindt hier zelfs een indoor petanquebaan, een VR en gezelschapsspelletjes. De ouders kunnen zich dus op een leuke manier bezig houden terwijl de kids genieten. Hebben de kids honger gekregen van het spelen en springen? Dan kan je er een pannenkoek, pasta, balletjes in tomatensaus en nog meer bestellen. Er zijn ook kindergerechten.


Praktisch

❥ Adres: Klein Mechelen 13b – 2880 Bornem
❥ Parking: Gratis, voor de deur
❥ Kostprijs: Tickets vanaf 10 euro, check hier de prijzen
❥ Reservatie: Maak hier je reservatie
❥ Openingsuren buiten de schoolvakanties: Woe van 13u tot 20u, vrij van 16u tot 22u & zat en zon van 10u tot 22u
❥ Openingsuren in de schoolvakanties: Elke dag tussen 10u en 22u
❥ Antislipsokken: Verplicht
❥ Buggyproof: Ja
❥ Rolstoelproof: Ja
❥ Toiletten: Aanwezig
❥ Verzorgingstafel: Aanwezig
❥ Lockers: Aanwezig
❥ Eten: Je vindt er onder andere spaghetti, balletjes in tomatensaus en vol-au-vent. Ook in kindergerechten.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts