De kids wanen zich echte piraten, ridders & prinsessen in deze speeltuin

Een super mooie speeltuin, volledig uit hout en midden in de natuur van Park Romeinse Put. Deze speeltuin wouden we dus eens met ons eigen ogen zien en uittesten! Benieuwd? Lees dan onder de foto’s verder!


Speeltuin

De speeltuin is enorm mooi en goed onderhouden. Hij is vooral gericht op iets oudere kids. Louiz (2,5) kon nog niet alles zelfstandig doen, dus hier en daar moest ik hem nog wat helpen. Daarentegen vond hij het wel geweldig om met de speelschors te spelen en in ‘het kasteel’ rond te lopen.


Park Romeinse Put

Het park zelf is niet heel erg groot, maar wel fijn om een kleine wandeling in te maken. Je vindt er een kleine vijver, een petanquebaan, een basketbalplek en voetbalveld. Wij hebben vooral lang aan de speeltuin gezeten, hier ook genoten van onze picknick en nadien een wandeling rond de vijver gemaakt.


Terras met zicht op de speeltuin

Bij ‘t Forum kan je terecht voor zowel een lunch en diner, als pannenkoeken en wafels. Vanop het terras heb je zicht op de speeltuin, dus je kan de kids naar hartenlust laten ravotten terwijl de ouders genieten van iets lekkers. Let op, de speeltuin is niet afgesloten. Indien je een plaats hebt net aan de speeltuin, kan je kleinere kids wel in het oog houden, maar voorzichtigheid is wel aangeraden. We zijn zelf niet gestopt bij ‘t Forum omdat we op een zaterdag al om 9u aan de speeltuin waren. In het weekend gaat ‘t Forum open om 11u, dus we waren net iets te vroeg. Meer informatie en openingsuren vind je hier.


Praktisch

❥ Adres: Romeinse put 97 – Edegem
❥ Parking: Je kan gratis parkeren op het straat
❥ Vrij toegankelijk
❥ Toiletten: Indien je iets drinkt bij ‘t Forum kan je daar naar toilet
❥ Buggyproof: Ja
❥ Rolstoelproof: Ja

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts