Speelbos Robin Woet in Grembergen

Speelbos Robin Woet ligt aan de rand van de Schelde waardoor het perfect te combineren is met een mooie wandeling of fietstocht. Het speelbos is niet super groot, maar voldoende ruim voor de kids om zich een hele tijd te amuseren! Je vindt er onder andere een evenwichtsparcours, klimtouwen, hangmat, loopbalken, een plek om kampen te bouwen en een podium.


Natuurlijke speelelementen

Er zijn heel wat speelelementen aanwezig die in het bos verspreid liggen. Je combineert spelen dus met een kleine wandeling. Ideaal om de kids warm te maken voor een wandeling terwijl ze zoeken naar de klimtouwen, het evenwichtsparcours of de open plek om kampen te bouwen. Louiz was 2 toen we een bezoek brachten aan Robin Woet en de afstand tussen de speelelementen was al wandelend goed te doen voor hem.


Ideale pauze tijdens een fietstocht

Het speelbos ligt tussen knooppunt 90 en 95. Zoek je een leuke tussenstop tijdens je fietstocht met kids door Grembergen? Stop dan zeker even bij het speelbos. Er zijn ook enkele picknicktafels, dus je zou het ook kunnen combineren met een picknick of vieruurtje. We hebben in deze omgeving zelf nog geen kindvriendelijke fietstocht gedaan, maar plannen dit wel in om volgend jaar te doen zodat we nog eens kunnen stoppen bij Robin Woet als Louiz wat ouder is.


Ligging

Het was even zoeken omdat de GPS ons telkens verkeerd stuurde, dus om het voor jullie gemakkelijk te maken, vinden jullie hieronder een plannetje naar de start van het speelbos.


Praktisch

❥ Adres: Karel Eeckhoutstraat – Grembergen
❥ Parking: Gratis (er is niet heel veel parking, eerder langs de kant van de weg parkeren)
❥ Altijd open en toegankelijk
❥ Buggyproof: Ja
❥ Rolstoelproof: Neen
❥ Picknick: Er is oa een groot podium en een picknicktafel waar je kan picknicken
❥ Toiletten: Niet aanwezig

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts