Erop uit met kids in het Blaasveldbroek

Het Blaasveldbroek is niet alleen een mooi stukje natuurgebied, maar het heeft ook heel wat ravot-mogelijkheden voor de kiddo’s. Neem je picknick mee, trek je wandelschoenen aan en ga erop uit!


De Beverwandeling
Deze wandeling is op maat van de kids gemaakt. Ze is 2km lang, loopt langs een leuke speelweide en onderweg heb je een mooie uitzicht op het water. Volg de rode wandellus en wandel naar het otter- en bevereiland. Het is niet alleen een leuke plek om te genieten van een heerlijke picknick, de kids kunnen er zich ook volledig uitleven op de zandberg en water uit de grond pompen. Het leukste aan het eiland is het boomstammenparcours. De boomstammen liggen over het water en achter elkaar, waardoor de kids (en jijzelf :-)) een superleuke route over de boomstammen kunnen volgen in een mooie stukje groen. Hebben de kids nog wat energie over? Passeer dan nog even bij het ‘muziekbos’, waar ze met natuurlijke instrumenten muziek kunnen maken.


Louiz genoot van de rust, de gezonde lucht en het wat hobbelige terrein, want tegen we aan het otter- en bevereiland kwamen, lag hij al in slaap. We hebben dan maar zelf even de boomstammen & het muziekbos uitgetest 😉 én het is goedgekeurd!


Praktisch
❥ Startpunt: Broekstraat, 2830 Blaasveld
❥ Parking: Gratis aan het startpunt
❥ Het Blaasveldbroek is vrij toegankelijk
❥ Buggyproof (indien het heeft geregend is een draagzak aangeraden)

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts