Een leuke buggyproof wandeling: De Vlinderwandeling in Lommel

We trokken een weekendje naar Limburg met als thema ‘kinderen baas’ (en laat dat nu nét iets zijn dat ons zoontje goed kan haha). Neen, alle gekheid op een stokje, we kozen er bewust voor om er een kidsproof weekendje van te maken en vooral te kiezen van buggyproof wandelingen en een leuke fietstocht. Onze eerste tussenstop maakten we in Lommel om er de Vlinderwandeling te maken.


Vlinderwandeling

De wandeling is een buggyproof wandeling van 2,2km in Kattenbos (Lommel). Tijdens de wandeling leren de kids er alles over de verschillende stadia van een vlinder op een leuke, speelse manier. Bij aankomst was Louiz al serieus onder de indruk van de reusachtige vlinder die er pronkt. Onderweg kom je verschillende leuke speelelementen tegen en ook wij genoten, want wow, wat een prachtig landschap! Vergeet zeker geen vieruurtje of lunch mee te nemen, want het uitzicht is zalig en je komt verschillende bankjes tegen om even uit te rusten.


Andere wandelingen

Zin om nog meer te ontdekken in Kattenbos? Dan kan je ook één van de langere routes doen. Deze zijn niet rolstoeltoegankelijk, maar wel buggyproof bij droog weer.
❥ Oranje route: 7,7km
❥ Rode route: 9,4km


Praktisch

❥ Adres: Zandstraat – 3920 Lommel
❥ Parking: Gratis aan de start
❥ Duur: 2,2km, rekenen ongeveer een dik uurtje
❥ Buggyproof: Ja
❥ Rolstoelproof: Ja
❥ Picknick: Verschillende bankjes aanwezig

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts