Ga met de kids op kabouterzoektocht in Dendermonde

Het Tikipad is een leuke, kidsproof wandeling van 600m, speciaal voor de allerkleinsten. De verschillende doe-opdrachten maken de wandeling interactief want de kids moeten grote Tiki helpen om de weggewaaide kabouters terug te vinden.


Onze ervaring
We stapten onze auto nog maar uit of Louiz was al helemaal in de ban van de speeltuin aan het begin van de zoektocht. Na heel wat tranen (en herkenbare blikken van andere ouders 🙂 oef, we waren niet alleen!) konden we toch vertrekken op kabouterzoektocht. Het duurde niet lang of hij was de speeltuin al vergeten. Ondanks dat de wandeling niet erg lang is en Louiz voor de meeste opdrachten nog wat te klein is, vond hij het geweldig. De wandelzoektocht loopt door het speelbos waardoor er heel wat klim- en speelmogelijkheden zijn. Ook de kaboutertjes en hun huisjes zijn leuk om onderweg even bij te stoppen. Dusss … alweer tranen toen de wandeling gedaan was, tot hij besefte dat we nog langs de speeltuin moesten passeren. Ook daar heeft hij zich nog kunnen uitleven. De speeltuin is voor kleine en grote kids, maar heeft toch meer een focus op de kleintjes. Kortom, het was een geslaagde uitstap!


Praktisch
❥ Adres: Leopold II laan 18, Dendermonde
❥ Parking: Gratis aan zwembad Olympos
❥ Inkom: Gratis
❥ Buggyproof: Ja, er is één trap, maar hier kan je een ommetje maken
❥ Download hier de PDF met de opdrachten

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts