Centerparcs, maar dan net iets anders: Terhills Resort

Het stond al op ons lijstje sinds hun opening in mei 2021 … Terhills resort by Centerparcs. Een weekendje Centerparcs, maar dan toch net iets anders. Want de huisjes zijn er nét iets chiquer, de locatie is toch nét iets specialer en de rust? Die krijg je er gratis bij (zelfs met kids!).


Rust mét kids?!

Ja! Want of je nu aan de beachbar zit en je kids op het strand laat spelen, een bootje huurt om er samen in te aperitieven of samen een mooie wandeling maakt … één ding is zeker .. de ouders genieten ondertussen ten volle! Wil je toch een paar uurtjes naar Elaisa Wellness? Dan kunnen de kids (indien ze dit willen uiteraard) naar de animatie. Dat wil zeggen chillen terwijl de kids zich amuseren in de Kids Club.


De huisjes

De huisjes in het Terhills resort hebben echt een prachtige ligging. Ze kijken allemaal uit op het water, waardoor je een instant vakantiegevoel hebt. Eén nadeel, de kids kunnen niet in de ‘tuin’ spelen zonder toezicht. Het voordeel? Er vaart wel altijd een bootje voorbij, dus Louiz stond of zat vaak gefascineerd in de tuin te kijken naar de voorbijgangers in de bootjes terwijl wij genoten van een wijntje met uitzicht. Daarnaast zijn de huisjes luxueus ingericht.


De natuur

Waarvan wij vooral genoten hebben, is de natuur. Alles staat hier in teken van de natuur. Van de activiteiten tot de omgeving zelf. Zo vinden de voorstellingen plaats in het midden van het bos en zijn de zitplaatsen gemaakt van boomstammen. Het park grenst meteen aan het Terhills park, waardoor je prachtige wandelingen kan maken in en op de Terhills (het vroegere Connecterra). Wij deden al eens een kidsproof wandeling (dat kan je hier lezen) en sloten deze af met een bezoek aan de leuke speeltuin in Terhills. Wil je optimaal genieten van een interactieve wandeling met de kids? Check dan zeker onze Natuurspeelkaarten, waarmee je samen kan genieten van de natuur tijdens 5 spelletjes, 15 opdrachten en 15 vragen.


Wat kan je er nu allemaal doen?

Centerparcs staat sowieso bekend om leuke kidsproof activiteiten ter plaatse, dit is hier ook het geval. Via de app kan je de verschillende activiteiten voor de periode dat jij er bent checken én reserveren. Zo huurden wij fietsen om de omgeving te verkennen, testte Louiz zijn rijskills tijdens een ritje in de Kids Jeep, genoten we van een boottocht met zicht op de Terhills en woonden we buiten een voorstelling bij. We verveelden ons hier dus niet! Het enige spijtige? Dat er in het zwembad geen glijbanen zijn. Al amuseerde Louiz zich wel in het peuterbadje met kleine glijbaan. Het voordeel aan het zwembad? Er is buiten een infinity pool (en ik kan je zeggen .. het uitzicht is prachtig).


Restaurant

In het Terland restaurant kan je genieten van een ontbijtbuffet, lunch, tussendoortje of avondmaal. Het restaurant is supermooi ingericht en ideaal als je geen zin hebt om in je huisje te koken. Er staan trouwens ook verschillende kids-gerechtjes op het menu!


Praktisch

Adres: Nationaal Parklaan 1 – Dilsen-Stokkem
Parking: Gratis
Reservatie: Kan je hier maken

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts