Kidsproof genieten.

Tips en tricks voor de leukste uitstapjes samen met je kinderen.
Omdat je kinderen een reden zijn om nog meer van het leven te genieten, niet om ermee te stoppen.

Posts

Foto's: @fotogralliess.be

Over Sunkissed

Ik ben Elke, mama van Louiz (april 2019) en vriendin van Joey.
Een foodlover, traveladdict en vooral een bommetje energie. Samen met mijn gezin geniet ik van de natuur, lekker eten, weekendjes weg en vooral van véél ijsjes 😊

Sunkissed is ontstaan nadat we in het verleden zelf op zoek waren naar tips voor leuke én kindvriendelijke uitstappen, restaurants, vakanties, fietstochten, wandelingen … en dit niet op één plek vonden. Ik begon een paar jaar geleden met alles te noteren in een boekje en gaandeweg testten we meer en meer van deze leuke plekken uit. Om het vrienden en vriendinnen makkelijk te maken, noteerde ik onze ervaring en de praktische informatie in een blog. Ondertussen mag ik meer en meer mensen gelukkig maken en vooral de struggle van ‘try and error’ (yes, we hebben allemaal al eens een niet-zo-buggyproof wandeling gemaakt of ergens voor een gesloten deur gestaan) wegnemen (woep woep!).

Geniet van de blogposts en vooral van elkaar! Als je graag een bepaald topic aan bod wil zien komen, een vraag hebt of wil samenwerken, stuur dan gerust een mailtje naar elke@sunkissed.be of stuur me een berichtje op Instagram.

There's no place like

anywhere your kids are.