Tik Tak Expo

Drie happy kiddo’s toen we toekwamen bij de Tik Tak Expo (lees: veel ooeeeh’s en wooow’s). En voor ons? Pure nostalgie! We hadden meteen een flashback naar onze kinderjaren.


Op avontuur
Dat deze expo puur avontuur is, hoef ik je niet te vertellen. De kinderen mogen overal aan draaien, met een toverstaf zwaaien of zelf muziek maken. Alles staat in teken van de kleintjes én is veilig, want er staan verschillende sprays ontsmettingsmiddel klaar waarmee de ouders de attributen kunnen ontsmetten.


Buggy en lockers
Het volledige fort is goed bereikbaar met de buggy en er is een lift beschikbaar. Neem dus gerust je buggy mee. Er zijn ook gratis lockers die je kan gebruiken om je spullen en jassen in op te bergen. Het kan beneden wel wat koud zijn, dus wij besloten om onze jassen mee te nemen & gelukkig maar, want de kids vroegen zelf naar hun jas omdat ze het wat frisjes hadden.


Conclusie
Je moet even wachten om kaartjes te bemachtigen. Zeker als je in het weekend of in schoolvakanties wil gaan, maar het is het wachten waard. Hou je vast voor een uurtje puur plezier en samen genieten. Moet je even rijden? Combineer je uitstap dan met een dagje zee of de Tik Tak wandelzoektocht in Oostende. Klik hier voor meer info over de zoektocht.


Praktisch
❥ Tickets: Kan je hier bestellen
❥ Adres: Vuurtorenweg 13, Oostende
❥ Parking: Gratis aan het fort
❥ Lockers: Gratis te gebruiken
❥ Toiletten: Beschikbaar
❥ Verzorgingsruimte: Beschikbaar


Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts