Favo(g)rietjes met Pauline Rensonnet

Benieuwd wat de favorieten zijn van bekende mama’s? In deze rubriek babbelen we met mama’s over hun uitstappen, reizen en tips.

Mama aan het woord

Naam:
Pauline Rensonnet

Je kan haar kennen van:

Het YouTube kanaal en Instagram account Lifestyle Spot

Mama van:

Finn, een kleuter van 3

Pauline in 3 woorden:

Koken – Interieur – Video

Benieuwd wat de favorieten zijn van bekende mama’s? In deze rubriek babbelen we met mama’s over hun uitstappen, reizen en tips.


Favoriete kidsproof uitstap?

Naar waar trekken jullie het liefst met de kids? Een uitstap binnen? De natuur in?
Wij hebben een abonnement op Planckendael. De beste investering qua uitstappen die we tot nu toe al deden! Gezien we niet te ver wonen, gaan we regelmatig en kunnen we telkens een ander stuk van het park ontdekken. De speeltuinen zijn goed onderhouden en de dieren blijven natuurlijk altijd een hit! 

Juffertje in ‘t groen. Een prachtig, in het groen gelegen, speelboerderij! Ze hebben er een mooie buitenspeeltuin, veel dieren om te zien en een hooischuur in western thema. Voor de ouders een mooi terras met zicht op de speeltuin 😉


Momhack tijdens een uitstap of vakantie?

Zo nemen wij altijd een fietsslot mee om de buggy vast te maken of zorgt onze witte ruis voor het neutraliseren van geluid in een hotel. Heb jij dé tip die je aan iedereen zou aanraden?
Zonnebrandcrème in de vorm van een stick. Ik wil NOOIT meer anders! Aanbrengen gaat zoveel sneller en gemakkelijker en ik kan weer met een gerust hart verder.
Wij hebben altijd een setje speelgoed voor in de zandbak in de koffer van de wagen liggen. Deze bewaren we in een herbruikbaar fruitzakje van in de supermarkt met gaatjes erin. Zo kunnen we het speelgoed na elk gebruik gemakkelijk bij elkaar zoeken en gelijk het zand er uit schudden.


Favoriete kidsproof vakantie?

Ahh vakantie! Of toch niet? Want hallo recuperatie na een vakantie met de kids!
En toch is het ook echt genieten. We zijn benieuwd of jullie van een sportieve vakantie houden of toch kiezen voor ‘beentjes omhoog?’
We hebben er nog niet zo heel veel ervaring mee, maar we kozen telkens voor een hotel of camping waar Finn zich ook kan uitleven. Met zwembad, speeltuin en/of zandbak. Door de vakantie zo te richten op Finn, maakt dat wij in the end ook vaak een stuk meer ontspannen zijn. We kiezen enkele uitstappen die meer gericht zijn op volwassenen (want hey, wij hebben ook vakantie) en combineren deze met het zwembad en speeltuin. Zo is iedereen happy!


Favoriete kidsproof restaurant?

Welke (lunch)bar of restaurant bezoek je graag met de kids?
Bij Bibbi of Bij Titta. Uitgebaat door dezelfde eigenaresse en beide even leuk ingericht. Denk aan vintage tafels en veel planten! In beide locaties een mooie speelhoek op een strategische plek waarbij je je kindje altijd goed kan zien.
Menu aanrader: Eggs Benedict


Favoriet Instagram-account?

   • Upworthy: Alleen maar feel-good posts met ervaringen van echte mensen
    Sunkissed: Leuke uitstapjes en tips om de weekends te vullen
    Gewoon een mama: DIY inspiratie voor activiteiten thuis
   • Nicefamily: Family life met de schattigste kids
    Mangelloup: New baby, new house, love it!
   • Cocktailsandcuddles: Eerlijk en open ouderschap


  Favoriete non-kidsproof uitstap, reis of tip?

  Omdat af en toe eens genieten met z’n twee of vriendinnen ook zo belangrijk is, delen we héél graag leuke tips. Heb jij nog een ideale me-time of quality-time tip?
  Date-night met mijn partner naar ons favoriete restaurant: Julia’s in Mechelen.
  Weekendje weg met mommy vriendinnen. Veel snacks, good talks, vroeg in ons bed 😉 en niets moet, alles kan!


  Ken jij een bekende mama waarvan je graag haar favorieten wil weten? Laat het ons weten via elke@sunkissed.be of @sunkissed.be op Instagram!

  Deel:

  Facebook
  Twitter
  Pinterest
  LinkedIn
  Elke

  Elke

  Auteur en oprichter Sunkissed.
  Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

  Gerelateerde posts

  Tik Tak Expo

  Drie happy kiddo’s toen we toekwamen bij de Tik Tak Expo (lees: veel ooeeeh’s en wooow’s). En voor ons? Pure nostalgie! We hadden meteen een

  Lees meer