Picknicken met kids in Provinciedomein Kessel-Lo

We mochten de picknickbox van ABOXx uittesten en trokken hiervoor naar het Provinciedomein van Kessel-Lo. Blauwe lucht, mooie natuur en water… je moet niet altijd ver gaan om een instant vakantie-gevoel te krijgen 🙂 Tel daarbij dan nog het feit dat je je eten niet zelf moet klaar maken of ervoor moet zorgen, ja dan ben ik al direct verkocht!

Picknickbox
Bij het ophalen van de picknickmand in Kessel-Lo staan er 2 koffers klaar.
In de gekoelde mand zitten naast de gekoelde producten en de drankjes ook het bestek, de borden, glaasjes en een picknickdeken. In de andere koffer zitten de broodjes, de koffie, een vuilzak en dekentjes. Je hoeft dus zelf aan niets te denken én je kan dus ook gaan picknicken als het wat kouder is.
Murielle maakt de boxen met veel liefde en dat merk je. Er zitten zowel zelfgemaakte, als gekochte producten in de picknickmand. Ook aan onze mini is gedacht want er zitten enkele productjes in speciaal voor kinderen.

Provinciedomein Kessel-Lo
In het Provinciedomein van Kessel-Lo zijn er genoeg mogelijkheden om de kids te entertainen. Naast de twee speeltuinen, kan je ook vogels spotten in de vogelkijkhut, minigolf spelen, gaan skaten of rolschaatsen op één van de pistes of kan je een bezoekje brengen aan de waterspeeltuin (in de zomer weliswaar :-)).

ABOXx
Bij ABOXx vind je leuke activiteiten om met vrienden en familie te doen. De activiteiten zitten in een leuke box. Murielle van ABOXx zorgt voor het materiaal en een praktische handleiding zodat jullie thuis (of op locatie) aan de slag kunnen. Leuk voor een babyshower, vrijgezellen of gewoon een dagje met het gezin. De boxen zijn af te halen in Kessel-Lo, op 800m van het provinciedomein Kessel-Lo.

Houden jullie van picknicken?

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts