Een leuk verjaardagsfeestje, boerderijbezoek of picknick: het kan allemaal in Speelboerderij Ravot

Dat Ravot hét speelparadijs voor kids is, werd al snel duidelijk. Bij aankomst staan de geitjes, pony’s en schapen je al op te wachten en lonkt de SUPER leuke natuurspeeltuin. Vijf minuutjes later waren we Louiz al kwijt, want hij had de mega zalige speelschuur ontdekt!


Wat valt er allemaal te beleven?

De speelboerderij is niet vrij toegankelijk, tenzij bij openspeeldagen. In eerste instantie vonden we dit spijtig, maar bij aankomst snappen we dit volledig. Wij kozen voor het picknick-concept waardoor je enkel aanwezig bent met andere picknickers. Dit betekent .. véél speelruimte voor de kiddos én echt kunnen genieten van de natuur en de boerenbuiten zonder al te veel volk. Ideaal dus!

Maar wat valt er nu allemaal te beleven? Voor de kids is er een hele ruime natuurspeeltuin en een super coole schuur met glijbanen, tractors, strobalen, een timmerhoekje en nog veel meer. Daarnaast kunnen ze kennis maken met de koeien en de kalfjes & vinden ze buiten nog heel wat diertjes zoals pony’s, schapen, geitjes en kippen.

Hoe kan je genieten van al dit leuks met je gezin? Dit kan op verschillende manieren!
1) Door een picknick te reserveren
2) Door er een verjaardagsfeestje, communie of babyborrel te organiseren
3) Tijdens één van de openspeeldagen
4) Door er te gaan glampenPicknick

We wouden heel graag speelboerderij Ravot eens bezoeken en kozen om er een gezinspicknick te doen. De ideale manier om te genieten van quality time met ons gezin in de natuur op de boerenbuiten! Als je een picknick reserveert krijg je 3 uur toegang tot speelboerderij Ravot. De kids kunnen zich dus uitleven terwijl jij geniet van een glaasje cava (win-win, toch?). De mand zit trouwens vol met lekkere, verse en lokale producten.


Praktisch

Adres: Nieuwstraat 15 – 3380 Glabbeek
Parking: Gratis
Vrij toegankelijk: Neen
Reservatie nodig: Ja, die kan je hier maken
Buggyproof: Ja
Rolstoelproof: Ja
Kostprijs picknick: €80 (basisprijs voor 2 volw en 2 kinderen. €15 extra per volwassene, €12 extra per kind)

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts