Een half dagje plezier in het speelbos van Park Groot Schijn in Deurne.

Dat Antwerpen heel wat leuke speelplekken heeft, wisten we al. We bezochten een tijdje terug onder andere Park Romeinse Put, Fort 5 en de speeltuin op de Kaaien. Ook het speelbos in Deurne is een pareltje voor de kids, met een leuke glijbaan en verschillende natuurlijke speelelementen.


Park Groot Schijn

Het speelbos is omgeven door een cirkelvormig vlonderpad. Dit vlonderpad sluit aan op de paden van Park Groot Schijn. Je kan het bezoek aan het speelbos dus combineren met een wandeling door het park. Wij hebben ons bezoek beperkt tot het speelbos en een wandeling op het vlonderpad. Dit was voor Louiz (2j8m) voldoende.


Het speelbos

Doorheen het bos vind je verschillende natuurlijke speelelementen waarop de kids kunnen klimmen, springen en spelen. Er is ook voldoende plek om kampen te bouwen en in het midden van het speelbos staat een grote glijbaan. De klimelementen zijn voornamelijk voor iets oudere kinderen, maar met hulp van mama of papa kunnen ook kleinere kids op de speeltoren. Vergeet vooral geen dekentje en wat snacks zodat je er ook kan genieten van een picknick, midden in het bos. Wij gingen op een zaterdagochtend om 9u30 en waren er zo goed als alleen. In de namiddag zal het er waarschijnlijk wat drukker zijn.


Praktisch

❥ Adres: Ruggeveldlaan – Antwerpen
❥ Parking: Betalend parkeren op straat
❥ Vrij toegankelijk
❥ Buggyproof: Ja, wel de buggy even op het vlonderpad heffen
❥ Rolstoelproof: Neen

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts