Deze speeltuin op de Kaaien in Antwerpen is absoluut de moeite waard!

Klimmen en klauteren met een prachtig uitzicht? Dat kan op de speeltuin op de Antwerpse Kaai. Door het groen en zicht op de Schelde, heb je een instant vakantiegevoel, check! Vergeet dus zeker deze speeltuin niet als je een tripje hebt gepland naar Antwerpen.


Uren speelplezier!

De speeltuin van 2000 vierkante meter is onderverdeeld in twee speeltuinen. Eentje voor kids tussen 2 en 6 jaar en eentje voor kinderen ouder dan 6 jaar. De speeltuin voor de grotere kids is iets avontuurlijker, heeft 2 grote glijbanen en hoge speeltoestellen. In totaal vind je er zo’n 25 speeltuigen. Ideaal dus voor heel wat speelplezier. En de ouders? Die kunnen uitrusten op één van de bankjes of in het gras zitten met uitzicht op de Schelde.


Bezienswaardigheden

Wil je de speeltuin combineren met een bezoek aan Antwerpen? De speeltuin ligt op een paar minuten wandelen van heel wat leuke terrasjes, op 22 minuten wandelen van de Groenplaats, op 2,8km van het MAS en 3km van Zoo Antwerpen.


Parking en openbaar vervoer

We hadden geluk want bij aankomst hadden we een parkeerplekje op De Gerlachekaai net voor de ingang van de speeltuin. Is er geen plaats op de grote baan? Dan kan je ook parkeren in betaalparking Q-Park Steendok, deze parking ligt op 200 meter van de speeltuin, of op Parking Antwerpen, op 800 meter wandelen van de speeltuin.
De speeltuin is ook bereikbaar met het openbaar vervoer


Praktisch

❥ Adres: De Gerlachekaai, Antwerpen
❥ Parking: Verschillende parkeermogelijkheden – zie hierboven
❥ Bereikbaar met het openbaar vervoer
❥ Vrij toegankelijk
❥ Buggyproof
❥ Doggyproof
❥ Picknick: Er zijn voldoende bankjes aanwezig

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts

Op stap naar de alpacaboerderij

Even serieus … HOE schattig zijn alpaca’s? Het stond al even op ons to-do-lijstje zo’n bezoek aan alpaca’s. We vonden een leuke alpacaboerderij in Kaulille,

Lees meer