Natuurleerpad-wandeling in Haacht met een tussenstop in de Heerlyckheid van Roost

Een heerlijk stukje natuur in Haacht met een leuke tussenstop in de Heerlyckheid van Haacht, een plek waar de kids zich helemaal kunnen uitleven in het speelkasteel of met de grote kanonkogels.


De wandeling
Het natuurleerpad is bewegwijzerd via witte bordjes met ‘Natuurleerpad’ op. Het is een mooi natuurpad waarbij je onder andere langs de Wilde Heide, de Antitankgracht en de Heerlyckheid van Roost wandelt. De wandeling is 5km lang. De wandeling is volledig buggyproof. Het enige nadeel? Op het einde moet je een stukje via een drukkere baan wandelen, waaraan je even terug moet wennen na de mooie wandeling in de natuur.


Heerlyckheid van Roost
De kids die het geweldig vinden om ridder en prinses te spelen, kunnen zich helemaal uitleven in deze speelweide. Naast het speelkasteel, vind je er ook een glijbaan, boomstammen, een speelhuisje en grote kanonkogels. Ideaal voor een namiddag plezier. Vergeet zeker je picknick niet en geniet van het lekkers aan de grote picknicktafel waar de kids zich een echte ridder of prinses kunnen voelen op de grote stoelen.


Praktisch
❥ Startpunt: Lombaardenlaan, Haacht
❥ Parking: Gratis onbeperkt parkeren op parkeerterrein Lombaarden
❥ Openbaar vervoer: Trein tot Haacht Station of de bus tot Haacht-centrum
❥ Aantal km: 5km
❥ Buggyproof: Ja
❥ Doggyproof: Ja, aan de leiband
❥ Picknick: Er zijn onderweg picknicktafels en bankjes aanwezig

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts

Op stap naar de alpacaboerderij

Even serieus … HOE schattig zijn alpaca’s? Het stond al even op ons to-do-lijstje zo’n bezoek aan alpaca’s. We vonden een leuke alpacaboerderij in Kaulille,

Lees meer