We bezochten Jumpsky: Het grootste trampolinepark van de Benelux én een inflatable park

Een gigantisch springkasteel, zo kan je het inflatable park in Aalst het best omschrijven. Een succes van het begin tot het einde en wij sprongen met véél plezier mee.


Inflatable park

Het park bestaat uit een grote open ruimte met verschillende attracties, een obstacle run en een sportcage. Het hindernissenparcours is een parcours van 150m met verschillende obstakels zoals reuzeballen, een klimmuur en nog veel meer. De kids kunnen elkaar uitdagen voor een wedstrijdje. We moesten Louiz nog wat helpen om op de obstakels te kruipen, maar ook voor de kleintjes is dit een aanrader.


Trampolinepark

Naast het inflatable park, kan je bij Jumpsky in Aalst ook het grootste trampolinepark van de Benelux vinden. We waren onder de indruk van de verschillende attracties die je hier hebt. We hebben eerder al trampolineparken bezocht, maar dit trampolinepark heeft echt enorm veel en leuke attracties. Naast trampolines, vind je hier een basket- en voetbalveld, een stuntzone, een sweeper, een tumling lane en nog veel meer. We waren vooral onder de indruk van het Ninja Warrior hindernissenparcours, de trapeze en de trampoline met videoscherm. Gezien Louiz zijn leeftijd (2), kozen we voor het inlatable park. Het trampolinepark zou ik vooral aanraden om met iets oudere kinderen te doen.


Mini Jump

Op woensdag van 13u tot 14u en op zaterdag en zondag van 10u tot 11u kan je als volwassen begeleider voor een kind jonger dan 6 jaar 50% korting krijgen op je toegangsticket. Deze momenten zijn niet uitsluitend voor kids onder de 6 jaar, oudere kinderen zijn ook toegelaten. Tijdens deze uren is het wel rustiger waardoor het fijn is voor de kleinere kids. Voor het inflatable park starten de Mini Jumps een half uurtje vroeger. Je kan de tickets voor de kids online reserveren en de begeleider wordt afgerekend aan de kassa ter plaatse.


Onze ervaring

We bezochten het inflatable park op een zaterdagochtend tijdens de Mini Jump. Dit was echt zalig, want er waren enkel kleine kindjes en het was er helemaal niet druk. Louiz kon uiteraard, gezien zijn leeftijd, niet alle attracties doen in het inflatable park, maar het springen, glijden, kruipen en klimmen vond hij geweldig. Hij voelde zich helemaal in zijn nopjes op ‘het grote springkasteel’.


Cafetaria

Zijn je kids ouder dan 6? Dan kan je hen volop alleen laten spelen op één van de parken terwijl jij geniet van een hapje en drankje in de cafetaria, mét zicht op het park!


Praktisch

❥ Adres: Erembodegemstraat 31 – 9300 Aalst
❥ Parking: Gratis
❥ Kostprijs: 12,50€ voor 1u
❥ Reservatie: Maak hier je reservatie
❥ Antislipsokken: Verplicht. Deze kunnen aangekocht worden aan 2€ per paar.
❥ Buggyproof: Ja, de cafetaria is bereikbaar via de lift.
❥ Rolstoelproof: Ja, de cafetaria is bereikbaar via de lift.
❥ Toilet: Beschikbaar
❥ Lockers: Beschikbaar en gratis

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts