Technopolis bezoeken met een peuter

“Ikke doen!”
Een zinnetje dat hier per dag minstens 100 keer gezegd wordt. Wat kunnen we dan beter doen dan hét doe-centrum te bezoeken? We hadden dit nog nooit bezocht met een peuter, enkel met grotere kindjes, dus het was spannend of dit in de smaak zou vallen. We houden wel van een uitdaging dus boekten onze ticketjes.


Naar Technopolis met een peuter?

Zeker! Louiz was net geen 2 en hij vond het geweldig. We hebben ons er de volle 2 uur geamuseerd. Er is een apart gedeelte voor kleine kindjes. Ze kunnen er met grote blokken bouwen, in een ambulance zitten, een doolhof maken, winkeltje spelen, in een safari-auto zitten en nog veel meer. We hebben Louiz grotendeels zelfstandig kunnen laten spelen, er waren slechts enkele dingen waarbij hij wat hulp kon gebruiken. Nadien bezochten we het gedeelte voor de oudere kinderen. Ook hier vond hij het geweldig om met dingen te spelen, alleen had hij hier meestal hulp nodig.


Technopolis bezoeken tijdens Corona

Door de Corona-maatregelen zijn er een aantal activiteiten gesloten. Dit zijn vooral activiteiten voor de grotere kinderen. Bij de kleine kids is zo goed als alles open. Er staan voldoende handgels verspreid waardoor je regelmatig je handen kan ontsmetten. Tijdens ons bezoek zagen we ook verschillende medewerkers de activiteiten, handvatten, … regelmatig ontsmetten.
De cafetaria is momenteel niet open, maar je krijgt een bandje waardoor je buiten je picknick kan eten en nadien terug naar binnen kan. Wij kozen er zelf voor om heel vroeg te gaan waardoor we geen picknick nodig hadden.


Praktisch

❥ Adres: Technologielaan, 2800 Mechelen
❥ Tickets kan je hier bestellen
❥ Parking: Gratis
❥ Openbaar vervoer: Er is een bushalte aan Technopolis
❥ Toiletten en verzorgingsruimte beschikbaar
❥ Tijdelijk geen lockers beschikbaar
❥ Buggyproof
❥ Rolstoelproof
❥ Het restaurant is tijdelijk gesloten, vergeet geen picknick mee te nemen
Mondmasker verplicht vanaf 12 jaar

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts