Getest en goedgekeurd: de glijbaan in speelzone De Slierberg in De Haan

Op zoek naar een leuke uitstap in West-Vlaanderen? Speelzone ‘De Slierberg’ ligt midden in de natuur, op een boogscheut van Centerparcs De Haan.


Speelbos
De Slierberg is een stukje speelbos met onder andere een touwenparcours en plek om hutten te bouwen. Het is niet heel erg groot, maar dat is niet nodig, want met de super leuke glijbaan van 18 meter kunnen de kids zich een hele tijd bezig houden. We waren anderhalf uur in het speelbos en het enige dat Louiz heeft gedaan, is 50x de trap op en de glijbaan af :-). Een geslaagde uitstap dus.


Wandelen
De speelzone ligt midden in de natuur met heel wat wandelpaden. De Duinbossen zijn heel fijn om in te wandelen. We liepen zelf een stukje van de speelzone tot aan het strand langs het pad achter het speelbos. Dit was volledig buggyproof en zalig om te wandelen. Ook honden zijn welkom aan de leiband.


Strand
Via de straat ‘Zwarte Kiezel’ kan je naar het strand wandelen. We liepen zelf langs de Duinbossen, maar hier moesten we met de buggy een vrij grote trap op, dus kan je beter via de straat gaan als je een buggy mee hebt. We namen plaats in de duinen en waren er zo goed als alleen. Zalig!


Praktisch
❥ Adres: Driftweg, 8377 Zuienkerke
❥ Parking: Gratis op de Driftweg
❥ Buggyproof: Ja
❥ Doggyproof: Ja, aan de leiband
❥ Picknick: Er zijn picknickbanken in het speelbos

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elke

Elke

Auteur en oprichter Sunkissed.
Elke heeft maar 1 doel, ouders die willen genieten van het leven een platform geven om uit te zoeken waar ze dat kunnen doen, samen met hun kinderen.

Gerelateerde posts