Privacy Policy

Jouw privacy is belangrijk voor ons, daarom verwerkt Sunkissed  persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring.

Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Elke Vanhouche op elke@sunkissed.be

Verwerkingsdoeleinden

Sunkissed beperkt de verzameling van persoonsgegevens tot wat noodzakelijk is om te kunnen voldoen aan de hieronder vermelde doeleinden. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Sunkissed verwerkt de volgende persoonsgegevens bij het inschrijven voor een webinar:

  • Voornaam
  • E-mailadres

Sunkissed verwerkt de volgende persoonsgegevens bij het inschrijven op de nieuwsbrief:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Geslacht


Sunkissed verkrijgt de volgende persoonsgegevens bij een bezoek aan de website:

  • IP-adres
  • Tijdstempel
  • Geografische gegevens (land)

 

Sunkissed verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het volgen van een Webinar
  • Het verzenden van onze nieuwsbrief
  • Door ons te contacteren ontvangen we je e-mailadres waarmee de correspondentie zal gebeuren


Bewaren van persoonsgegevens

Sunkissed bewaart je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Ook zal je mailadres bewaard blijven voor de nieuwsbrief tot je jezelf uitschrijft of daar een persoonlijk bericht voor stuurt.

Delen van persoonsgegevens met derden

Sunkissed verkoopt jouw gegevens niet aan derden.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Hiervoor kan je terecht bij elke@sunkissed.be. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je adequaat te identificeren. Sunkissed zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen drie weken, op jouw verzoek reageren.

Klacht

De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

Deze privacy policy is laatst bijgewerkt op 8 maart, 2021